Om oss

Man talar ofta om styrka och det finns många olika sorter. Mental styrka är lika viktig som fysisk sådan, men för att en människa skall må hundra procent så gäller det att båda är i balans. Forskning har visat att träning inte bara ger en stark och frisk kropp utan också ett starkt och friskt sinne, och det vill ju alla kunna uppnå.

Även om man känner att man inte har mycket tid att ägna åt träning så finns det alltid sätt man kan komma i form på, utan att det skall behöva kräva en massa tid och pengar. På den här sidan vill vi visa dig hur du kan stärka din kropp och kondition med enkla metoder, och vi berättar även om specifika kroppspartier som ben, armar och magmuskler.

Cykling är ett av de bästa sätten att motionera på och om man vill kan man cykla till jobbet eller skolan på en vardagsbasis men också motivera sig att träna hårt för att vara med i Sverigeloppet. Genom att cykla långsamt och länge, snabbt och kort, tungt i backar eller snabbt under spinningpasset kan man snabbt få mycket bra resultat, vilket inkluderar starka ben och magmuskler liksom den där härliga adrenalinkicken som är så underbar.

Det är alltid bra att variera sin träning och vi vill förmedla den glädje och energi som kommer med en bra fysik. Här kan du läsa om övningar du kan göra på egen hand i hemmet liksom vad man bör tänka på om man vill uppnå vissa specifika resultat, som till exempel slanka eller stora muskler. Det allra bästa är att göra träningen en del av ens livsstil och ge den precis den prioritering som den förtjänar. På så sätt blir du en starkare och lyckligare människa som kan se fram emot ett liv av hälsa och både inre och yttre styrka.